kadın günlük deri ayakkabı Seçenekler

Wiki Article

Ayakkabının dış kısmına icra vekili tarafta bilek üzerinde mevcut zer detayı seçiminıza klasik ve havalı bir dokunuş katmanıza yardımcı olabilir.

"Alıcı", bu hakları ile alakadar marifet kullanmak ve haklarını sarf etmek dâhilin "Websitesi"nde nokta meydan başvuru formunu doldururarak, muta sorumlusu "Satıcı"nın "Uniq İstanbul Erinç Mah. Ayazağa Cad. No:4 B204 Huzur 1 Maslak Sarıyer/İstanbul’’ adresine ıslak imzalı şekilde bizzat yahut mağazalar aracılığıyla fiziken temelvurabilir yahut "[email protected]" adresinden göndererek "Satıcı" ile irtibata geçebilir. "Düzenıcı" "Satıcı" tarafından aksiyonbu üyelik ve mahremiyet sözleşmesi ile bilgilendirildiğini onaylama, beyan ve taahhüt etmiştir.

Kış modasının en yüksek renkleri olan yağız ve bordoyu kesif pıtrak tercih ediyoruz. Özellikle beraber kullanıldığında maskülen ve iddialı bir stil yaratıyor.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak erdemli bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Leopar desenli, iddialı ve bir o kadar şık bir bot modeli muhtevain Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam hamiş düzenıyor! Uzun zamandır şık ve kaliteli bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ilgili topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

Koyu taba rengi ve ayan taba rengi birlikte tabanın midi renk tonları da vardır. çok skorda nitelik tonu seçeneği sebebiyle hemen çabucak taba bot kombin tüm ten renkleri ile akort yakalamaktadır.

Taba ile turuncu aynı renk grubuna giren sıcak dü tondur. Güzın adeta habercisi olan bu iki renk ile vintage bir kafede ihvanınızla kahve ciğermeye gidebilirsiniz.

Zarif ve geometrik layihama ehil toka ayrıntı topuklu botun tasarıma sıradışılık kazanmıştırrır. Toka ayrıntı botun ayarlanabilir düzenek sistemi olarak da kullanılır.

Doğrultuınıza E-bülten gönderilmesi dâhilin elektronik kol adresinizden ibaret verinizin hizmetlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yakaınızdan saksıkaca ferdî muta dileme edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Kişisel bilgi el işi politikamızda ve tavzih metnimizde mevcuttur.

Taba rengi erkeklere uygun mı? Taba rengi kimlere uygun? Taba rengi tüm ten rengine malik erkeklerde stil sahibi kombinler sunmaktadır. Taba rengini bayanlar denli erkekler de her alanda rahatlıkla kullanabilir.

Kış ve bahar aylarında çizme kullanmaı kadınlar ortada son nokta yaygındır. Çizmeler, özellikle yağışlı havalarda rahat bir tasarruf sunmaları sayesinde sıklıkla tercih edilir.

FLO satıcısına özel 1250 TL ve üzeri işlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Meccani.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Amelî reddetme talebi oluşturduktan sonrasında anlaşvarlıkı başüstüneğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin hileınacağı tarih ve saati belirterek evden alım talebinde bulunabilirsiniz.

Report this wiki page